Propozycje tego typu juz padały m.in. przy okazji wypełniania dziennika Piwnego , Art prawdopodobnie juz zastanawia sie nad tego typu rozwiązaniem.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
remfire napisał(a)
Propozycje tego typu juz padały m.in. przy okazji wypełniania dziennika Piwnego , Art prawdopodobnie juz zastanawia sie nad tego typu rozwiązaniem.
Ale przecież wszyscy troszczymy się o rozwój "Browaru" i pracujemy nad tokiem myślenia Admina...
Czyż nie?Dziku
Comment
-
ma jakieś parametry?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zauważona nowość - Piwo Old Keg Mocne w PET-ach 500ml robione przez Jabłonowo.
Zawartość alk. 7,2%. Brak danych o ekstrakcie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Czas najwyższy dodać do działających Browar Książęcy Rabibórz, a w nim przygotowac do oceny Piwo Racibor (alk do 6,2%; ekstr. 12,5%).
Takowe jest w tej chwili w moim kufluBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Borysko napisał(a)
Rabi...(bórz), czy jest koszerne ?
Aha
Strona www.browar-raciborz.plBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Proponuję dopisać do piw z browaru w Kłodawie, piwo ZODIAK, piwo jasne pasteryzowane. Ekstr. 12,5% wag. Alk. do 6,2% obj.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
hm, chyba zaległości piwne nadrobione , przepraszam za opóźnienia, trochę spraw znów się napiętrzyło do wykonania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment