Browar Vifling : Małe Jasne - alk. 4,7 % obj. ekstraktu brak. Butelka 330 ml (bączek), kapsel bez nadruku.
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Senator, jasne pełne - alk. 4,7% obj. Tym razem z ... Suwałk.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
"Pilskie" ("Specjalnie mieszkańcom ziemi pilskiej") warzone i rozlane w Browarze Kormoran dla Centrum Dystrybucji "Wokavit" w Kaczorach.
Alkohol 5,7%, Butelka 0,5l (ŻGB) niestety nie pamiętam czy zwrotna, ale w tej sytuacji chyba tak. Cena 1,49 zł. Niedługo ocenię.Comment
-
Co prawda Książ to piwo nie nowe ale nadal nie można go ocenić w Artomacie. Jego parametry to: piwo jasne, pasteryzowane, alk. 4,2, ekstrakt oczywiście nie podany.
W piwach z Okocimia jest Książ Mocny a Książa nie ma
Czekam również na Karmi Poema di Caffe.Comment
-
Belgia, KAMRAT dla JAKO Kokanin
Alk. 5,7 %, ekstr. ???"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Miałem dzisiaj w ręku przelotnie 2 piwa Faxe.Pils i mocne(chyba).Obydwa w butelkach.Na kontrach nie było nazwy browaru ale sądze,że warzone u nas.Cena pilsa chyba 2.80.Niestety nie mam tych piw więc nic więcej nie mogę powiedzieć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
czy nazwa tego piwa to faktycznie SMOK czy jednak DRAGON?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMiałem dzisiaj w ręku przelotnie 2 piwa Faxe.Pils i mocne(chyba).Obydwa w butelkach.Na kontrach nie było nazwy browaru ale sądze,że warzone u nas.Cena pilsa chyba 2.80.Niestety nie mam tych piw więc nic więcej nie mogę powiedzieć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
reszta zaległości nadrobina. dziękuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment