Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • supersklep
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.01
    • 982

    Jagiełło Power

    Jagiełło Power Ex 14,2 alk 7,0 % piwo jasne pasteryzowane "tradycyjnie warzone"
    Attached Files


    Comment

    • supersklep
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.01
      • 982

      Jagiełło Power black

      Jagiełło Power Black ex 14,2 alk 7,0% piwo ciemne pasteryzowane ,skład : słod pilzeński ,słód monachijski,barwiący,karmelowy ciemny,karmelowy jasny
      Attached Files


      Comment

      • Rude_Boy
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 195

        Zakłady Piwowarskie "Głubczyce" - Goldbraun (dla Plus) : ekstrakt 8,1% wag. , alkohol 4,2% obj. , puszka 500 ml , cena 0,99 zł

        Comment

        • CinekChmielowy
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2004.06
          • 14

          CARMELL

          CARMELL - but. 0.33l. - bezzwrotna, producent - Perła Browary Lubelskie. Rozlewane w Zwierzyńcu. Piwo ciemne "karmelkowe" Alkohol z tego co pamiętam 0.4%

          Comment

          • Rude_Boy
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.09
            • 195

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CinekChmielowy
            CARMELL - but. 0.33l. - bezzwrotna, producent - Perła Browary Lubelskie. Rozlewane w Zwierzyńcu. Piwo ciemne "karmelkowe" Alkohol z tego co pamiętam 0.4%
            Już jest dodane http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=55600

            Comment

            • Pogoniarz
              † 1971-2015 Piwosz w Raju
              • 2003.02
              • 7971

              Nie przyważyłem jeszcze,także Boss, Pirat Mocny alk. 7% ekstraktu 14.1 Blg.


              Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

              Comment

              • slavoy
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🥛🥛🥛
                • 2001.10
                • 5055

                Dawno nic polskiego nie oceniałem i nie wiem jak to się teraz robi...
                W kazdym bądź razie stestowałem wczoraj Mocne Sudeckie z Witnicy. Przydałoby się dorzucić je do bazy i dodać ARTomat.
                Dick Laurent is dead.

                Comment

                • becik
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🍼🍼
                  • 2002.07
                  • 14999

                  Z postów, a raczej zdjęć Supersklepa widzę, że Pokrówka poszła na całość z kopiowaniem śp Wista....


                  Zgłosżę i tutaj też kolejne piwko

                  Bierhalle, Hell
                  Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

                  Comment

                  • Twilight_Alehouse
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.06
                    • 6310

                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik
                    Zgłosżę i tutaj też kolejne piwko

                    Bierhalle, Hell
                    Krzysztof już chyba w czwartek założył stosowny temat. Tyle że jeszcze nie jest podpięty do ARTomatu. A przyznam, że z checią ocenię.
                    Last edited by Twilight_Alehouse; 2005-11-28, 11:58.

                    Comment

                    • remfire
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.03
                      • 1334

                      Van Pur Barry's Super Mocne alk.9% ekstr. nie podano

                      Comment

                      • becik
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🍼🍼
                        • 2002.07
                        • 14999

                        Royal Unibrew


                        Faxe Premium, alk 5%, ekstr 11,3%


                        Faxe extra strong, alk 10%, extr 18,2%
                        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

                        Comment

                        • Czapayew
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.10
                          • 1966

                          Browar na Jurze, Tiger Pils
                          Alk. 4 %, ekstr. 9 %
                          "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

                          www.zamkoszlaki.com
                          www.piwnekapsle.net

                          Comment

                          • Shlangbaum
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2005.03
                            • 5828

                            Mimo róznych dyskusji istnieje nowe piwo Pale Ale z browaru Stary Kraków i możnaby je dodać do ART'omatu. Niestety bez alkoholu i ekstraktu.

                            Krakowski Konkurs Piw Domowych !

                            Comment

                            • grzes_ch
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2003.10
                              • 612

                              "Niedźwiedź Gold" - ekstr. 10,1 alk. 5% obj. Browar Grybów Dystrybucja Sp.z o.o. dla hurtowni GOMEX w Kielcach

                              Comment

                              • Budvar
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.09
                                • 265

                                Brak na liście: Hacker-Pschorr Sternweisse: alkohol: 5,5%, ekstrakt 12,5.
                                Załączam kiepskiej jakości fotkę etykiety.
                                Attached Files

                                Comment

                                Przetwarzanie...