a miało jakies parametry?
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Hrabec z Boss Witnica
HRABEC PIWO JASNE (etykieta jak z Broka)
PASTERYZOWANE
Pojemność 1l, butelka pet
alk. 4,5% obj.
data przydatności 2006,04,20 (może ułatwi indentyfikację)
producent:
BOSS Browar Witnica S.A.
66-460 Witnica
PozdrawiamComment
-
Van Pur
Donner Super Mocne 9%
wcześniej oceniałem Donnera SM o 10%,w sprzedaży jest ta odmiana z dużą dziewiątką na puszce co chyba ma świadczyć o czymś nowym, a nie o mutacjiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wojak Jasne Pełne ekstr.:12,1%; alk.:6%Last edited by adam16; 2006-02-07, 18:55.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Wojak Super Mocne ekstr.: 18,5%; alk.:9%.
Obydwa Wojaki mają ładne etykiety z głową orła i ciekawe kapsle.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikVan Pur
Donner Super Mocne 9%
wcześniej oceniałem Donnera SM o 10%,w sprzedaży jest ta odmiana z dużą dziewiątką na puszce co chyba ma świadczyć o czymś nowym, a nie o mutacji
jedyne 10-woltowe które oceniałeś jest tu:
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZychuHRABEC PIWO JASNE (etykieta jak z Broka)
PASTERYZOWANE
Pojemność 1l, butelka pet
alk. 4,5% obj.
data przydatności 2006,04,20 (może ułatwi indentyfikację)
producent:
BOSS Browar Witnica S.A.
66-460 Witnica
Pozdrawiam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAZauważyłem brak Mocnego Strzelca z Jędrzejowa.
LajboCKi - sprawdziliście tego Excelenta?
reszta dodana- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwydaje mi się że jest to piwo warzone na zlecenie - czy na opakowaniu jest podany zleceniodawca?
Na etykiecie jest napis:
Producent: BOSS Browar Witnica SA
Butelka PET 1 litr
O zleceniu nic nie ma!PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika antośBrok Porter-22 ekst.9.0alk.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART(...) chyba że cos się zmieniło ostatnio, ale nie sądzę.
Antosiu proszę czytaj dokładnie kontretykietyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpowtórzę się - czy to piwo ma jakieś znane parametry?
Blg 15,1 alk 7,8%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTLajboCKi - sprawdziliście tego Excellenta?
Wiem, że ma takie same parametry jak Mocne ale mocne jest tylko lane, a Excellent tylko butelce i smakują inaczej.Comment
Comment