albo i gdzie indziej
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Van Pur
piwo Van Pur
czarna puszka
Alk. 8,4
Szkoda że fotki nie strzeliłem...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaVan Pur
piwo Van Pur
czarna puszka
Alk. 8,4
Szkoda że fotki nie strzeliłem...
http://www.vanpur.com.pl/pl/69/,
którego a propo teżnie ma w spisie...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
proszę o dodanie
Bierhalle, Alt
parametrów niestety nie znamGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Van Pur
piwo Van Pur
czarna puszka
Alk. 8,4
Szkoda że fotki nie strzeliłem...Comment
-
Przyznaje ze te VanPury, fizycznie to pewnie to samo... ale nie mamy fotek tego Mocnego więc pewności nie mam...
Na pewno piwa nazywają się "Van Pur" - jak browar, czy to to samo co u nas to nie wiem - VanPur lubi żąglować markami...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Mam wrażenie, że jeszcze nikt nie zaczął uzupełniać dziennika po Giełdzie Świdnickiej - bo nikt nie zauważył braku namysłowskiego Irlandera na liście.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Relakspol, Bacowy Full
alk. 5,5%
ekstrakt, nie podano
data ważności 2006.08.20To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
co robić z tym Van Purem?
reszta dodana - dzięki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTco robić z tym Van Purem?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW dzienniku znajdują sie jedynie piwa z polskich browarów.
piwa z zagranicy wprowadza się w DP z zakładki dla piw... zagranicznych. nazwę browaru należy wprowadzić z "palca"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment