Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
zaległości nadrobione. Te Foxy z Perły są robione na zlecenie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Super Pils z Grybowa.Warzony dla hurtowni Ankar z Bełku.Parametry podam jak zakupie piwko.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
czy wyszukiwarka piw jest aż tak skomplikowana??
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qba84być może jest, ale nie mogę znaleźść wieć informuje. W spisie brak tatryComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzaległości nadrobione. Te Foxy z Perły są robione na zlecenie?
Łomża zaprzestała współpracy z tą firmą w pierwszych miesiącach br. roku.KempComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83czy wyszukiwarka piw jest aż tak skomplikowana??
http://www.browar.biz/forum/search2....searchid=18732
Myślę, że to było do mnie. Wiem, że pytanie może dla Was banalne, ale ja jej znaleźść nie mogę(tej tatry). A na powyższej stronie wyświetla mi się:
qba84! Niestety nie posiadzasz wystarczających uprawnień by obejrzeć żądaną stronę.
1. Twoje konto mogło zostać zablokowane z powodu nieaktualnego adresu email.
2. Żądana strona może być obecnie niedostępna.
3. Żądana strona może być dostępna tylko dla obsługi Browar.biz lub wyłącznie dla PremiumUżytkowników.
I tyle z mojej strony
Pozdrawiam!
Edit: już znalazłem
Jak ktoś jeszcze by miał podobny problem to: Leżajsk -> i tu juz jest.Last edited by qba84; 2006-05-11, 19:42.Comment
-
Nie bój się ja też nie mam takich uprawnień by obejrzeć te wyniki wyszukiwania, bo niestety inny użytkownik ich obejrzeć (czy jakoś tak, Art mi to tłumaczył ale nie pamiętam do mkońca z czym to się jadło).
A wracając do listy piw:
596. Leżajsk / Żywiec, Tatra Mocne
597. Leżajsk / Żywiec, Tatra Pils
W Dzienniku Piwnym szukać w browarze Leżajsk.
O widzę, że sam dałeś radęLast edited by Maggyk; 2006-05-11, 19:49.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KempMarka należy do sieci Eurocasch, piwa FOX, FOX Strong i Golgerg produkowane są na ich zlecenie.
Łomża zaprzestała współpracy z tą firmą w pierwszych miesiącach br. roku.Comment
-
Freeq Green Lime
Browar: Żywiec ?
alk. 4,5% obj. ekstr. nie podano
Piwo z zieloną limonką . Cena sugerowana 3,15
Last edited by remfire; 2006-05-12, 21:05.Comment
Comment