Poproszę o dodanie. Browar Grudziądz: Grudziądzkie dobry Specjal eks. ?, alk. 6,8%; Grudziądzkie dobre Lekkie eks. ?, alk. 5,8% (jak na lekkie to nieźle!!).
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
Łódź, ImBeer (Leader Price) - piwo imbirowe
Ekstrakt - bd
Alkohol - 4,2%
Data ważności 2007.02.28
Piwo stanowi 76% objętości tego napoju.
Last edited by adam16; 2006-08-23, 14:51.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZ racji, że już przestało to być tajemnicą proszę o dodanie za wczasu dwóch nowych piw Starego Krakowa (specjalnie nie piszę "browaru"): Golden Ale i Dark Ale. Parametry wkrótce.
wszystko dodane. dzięki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
sądziłem że już dodałem, bo dostępne od jakiegoś czasu, a tu klapa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
jak widać są ludzie dla których słowo "w" i "dla" znaczy to samoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83jak widać są ludzie dla których słowo "w" i "dla" znaczy to samo
zamiast czytać całą etykietę zabrałem się za picie, zauważyłem tylko nazwę browaru
pozdrawiamComment
-
piłem wczoraj Carmell i był on z Lublina
nie wiem czy przenieśli produkcję czy tylko podają po prostu adres centrali
parametry takie sameComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83piłem wczoraj Carmell i był on z Lublina
nie wiem czy przenieśli produkcję czy tylko podają po prostu adres centrali
parametry takie sameComment
Comment