Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nek
Nowe piwa na rynku (wyprodukowane W POLSCE) - TYLKO komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
zaległości chyba nadrobione. przepraszam za opóźnienie, odkłdałem sobie robote na za chwilę, a ta chwila coraz bardziej się oddalała.
pozostały nierozwiane wątpliwości - posty #732, #733 (przez co nie dodawałem do BD)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTJa to na razie traktuje jako plotę. Jak ktoś zobaczy to cuś na własne oczy i będzie chciał opisać to niech się tu zgłosi.Comment
-
Racibórz - Śląsk, Pils jasne pełne
Ekstrakt: brak
Alkohol: 4,3
Data ważności: 06.03.2007
Kosztuje 1.20złBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Racibórz - Śląsk, Pils jasne pełne
Ekstrakt: brak
Alkohol: 4,3
Data ważności: 06.03.2007
Kosztuje 1.20złBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTten TAB miał jakiegoś producenta?
Jest już w bazie , trzeba mu tylko zmienić parametry : a. 4% e. nie podanoComment
-
Dziś przyuważyłem w Lider Price MegaVata robionego w Van PurzeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
to jest Mega Watt jak w przypadku edycji z Jabłonowa? Czy MegaVat jak piszesz?
reszta uzupełniona.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTto jest Mega Watt jak w przypadku edycji z Jabłonowa? Czy MegaVat jak piszesz?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jackblackWczoraj wypiłem sobie do kolacji piwo pszeniczne FAUSTUS (good !) browar Jurand, w spisie brak.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Comment