Zmiany parametrów piw

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

    Ceichan Mocne niepasteryzowane

    W DP przy zawartości alkoholou Ciechana Mocnego Niepasteryzowanego widnieje bd. na moim egzemplarzu z datą do 03.03.2006 widnieją następujące dane ekstrakt 15,1% alkohol 7,6%.
    blog.kopyra.com

    Comment

    • ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23896

      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwko79
      Van Pur Premium ma teraz 5,3% alkoholu a nie jak poprzednio 4,7%.
      poproszę o termin przydatności (niedawno zmieniałem te dane... )
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

      Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

      Comment

      • ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23896

        reszta uzupełnione/ dodane, dzieki!
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

        Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

        Comment

        • MarcinKa
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2005.02
          • 2736

          Regina, Mocne
          ekstrakt: 15,1
          alkohol: 7,5
          data ważności: 06.06.19
          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

          Comment

          • maki
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2003.07
            • 186

            Grudziadz, Tańcowane Strong
            ekstrakt: 12,1
            alkohol: 6,2
            data ważności: 28.02.06

            Comment

            • Porteros
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2004.02
              • 4

              Brak EB

              Witam.
              Mam problem z zapisaniem w dzienniku piwnym piwa EB. wiem ze browar Żywiec strasznie ograniczył produkcje tego nektaru. Ale jest on nadal produkowany. Nie wiem dlaczego nie moge go zapisać? Pozdrawiam i liczę na korekte. Porteros

              Comment

              • MarcinKa
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2005.02
                • 2736

                Myślę, że chodzi Ci o to:
                To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

                Comment

                • skandal
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.05
                  • 1439

                  Belfast Limited Edition alkohol 7,2%, niestety ekstraktu brak

                  Comment

                  • maki
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2003.07
                    • 186

                    Namysłów Premium
                    - ekstrakt 12,0 - poprzedni 11,0
                    - alkohol 5,7- poprzedni 5,5
                    - termin ważności 05-03-06

                    Comment

                    • maki
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2003.07
                      • 186

                      Grybów Rejent Mocny
                      - ekstrakt 14,0
                      - alkohol 6,0- poprzedni 6,8
                      - termin ważności 07-05-06

                      Comment

                      • Porteros
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2004.02
                        • 4

                        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Porteros
                        Witam.
                        Mam problem z zapisaniem w dzienniku piwnym piwa EB. wiem ze browar Żywiec strasznie ograniczył produkcje tego nektaru. Ale jest on nadal produkowany. Nie wiem dlaczego nie moge go zapisać? Pozdrawiam i liczę na korekte. Porteros
                        Hejas.
                        Problem rozwiazany. dzieki z podpowiedzi. Pozdrawiam smakoszy

                        Comment

                        • MarcinKa
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼🍼
                          • 2005.02
                          • 2736

                          Przy okazji oceny przypominam swoje zgłoszenie, chyba zostało przeoczone.
                          To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

                          Comment

                          • MarcinKa
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2005.02
                            • 2736

                            Reakcja o prędkości kopnięcia z półobrotu Chucka.
                            Pozdrawiam
                            To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

                            Comment

                            • antoś
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2005.12
                              • 213

                              Jako Kamrat ekstrakt b/d,alk.5,7%.

                              Comment

                              • MLT
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.12
                                • 1047

                                Van Pur, Donner premium, alk. 4%.

                                Comment

                                Przetwarzanie...