Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Jurand - Gobin
ekstrakt: brak
alkohol : 4,2 % obj.
data ważności : 10.11.06
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Jest już od dawna:
Racibórz, Odra Premium
Za to Twój kulą w plot
PS. Choć w temacie parę razy parametry padaly, ale ART nie zauważyl Teraz zauważyLast edited by Bombadil13; 2006-08-22, 12:19.PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBelgia, Luzak zwiększona zawartość alkoholu do 5.1%,ekstraktu nie podano
http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=27706
Na moim Luzaku alkohol spadł do 4,5 % obj. , ekstraktu brak.
Najlepiej spożyć przed : 05.01.2007Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rude_BoyNa moim Luzaku alkohol spadł do 4,5 % obj. , ekstraktu brak.
Najlepiej spożyć przed : 05.01.2007
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo ciekawe bo na moim też jest ta sama data Nieźle kombinują,Admin będzie miał niezły orzech do zgryzienia
sorrki wymsknęło mi się- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo ciekawe bo na moim też jest ta sama data Nieźle kombinują,Admin będzie miał niezły orzech do zgryzieniaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Relakspol, Excellent Mocne
Ekstrakt - Nie podano
Alkohol - 7,8%
Data warzności - 2006.12.17
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment