Ależ Rychu - możesz zgłosić swoją kandydaturę na porządkującego te sprawy. Jak tylko zrobię kawałek programu do obsługi tych spraw przez nieArtmina, będziesz mógł realizować zgłoszenia zmian danych piw jak błyskawica
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by ART; 2009-04-21, 19:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Jednakowoż ufam, że Twoje zaangażowanie jako programisty radykalnie wpłynie na pozytywne rozwiązanie rzeczonego problemu ku ogólnej uciesze zaangażowanych browarbizowiczów!Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Rychu, powinieneś zostać rzecznikiem prasowym!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Kanclerz Jasne pełne
Mam przed sobą puszke kanclerza jasne premium i jest informacja o 6% zawartości alkoholu.Comment
-
Piwa z Czarnkowa
Próbuję przypisać wypite ostatnio piwa z Czarnkowa do tych obecnych w dzienniku piwnym i mam z tym problem.
Wygląda na to, że browar Czarnków warzy obecnie piwa z następującymi parametrami:
- Noteckie Jasne Pełne - ekstrakt: 12,1%; alkohol: 5,6%
- Noteckie Niepasteryzowane - ekstrakt: 12,1%; alkohol: 5,6%
- Noteckie Ciemne Eire - ekstrakt: 14,1%; alkohol: 5,6%
Takie właśnie nazwy piw występują na nowej stronie Czarnkowa. Dodatkowo browar zmienił szatę graficzną etykiet oraz zadedykował kapsle miejmy więc nadzieję, że przez jakiś czas będą to aktualne dane.Comment
-
Złoty Denar z Namysłowa alk 4% obj. ekstrakt ?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Parametry Mocnego z Łodzi to teraz 14,1 ekstraktu oraz 6,5 alkoholu.
Comment