Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tumski, Pszeniczne (i Pszeniczno Miodowe)
E: 12,8
A: 5,5
Tumski, Pils
E: 11,9
A: 4,9
Tumski, Marcowe
E: 13,3
A: 5,0
Tumski, Karmelowe
E: 13,8
A: 5,7
żródło: strona browaru i info na butelce pszenicznegoComment
-
Kormoran, Olsztyńskie. Alk. 5,2% obj. , ekstr. 12,5% wag.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Bierhalle Arkadia
Piwo Dunkel: obecnie 13,4 Plato i alkoholu 5,8 % obj.
Poprzednie piwo miało: 12,2 Plato i alkoholu 4,9 obj.
Do chwili obecnej poprzednie piwo nie zostało wycofane z produkcji a jedynie uruchomiona produkcja piwa o wyższych parametrów.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Masz na myśli, że sprzedajecie zapasy poprzedniej wersji, czy też chodzi o to, że dwie wersje będą funkcjonować równolegle? Jeśli to drugie, to jednak robota dla mnie, pytanie tylko jak to oznaczyć...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Co do równaległosci:co wtedy jak zostanie wznowiona produkcja "starego" piwa?
Równie dobrze mozna nie robic nic przez jakiś czas i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Olsztyńskie z Kormorana, alk 5.2%, ekstrakt 12,5%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Bierhalle Arkadia
Piwo Dunkel: obecnie 13,4 Plato i alkoholu 5,8 % obj.
Poprzednie piwo miało: 12,2 Plato i alkoholu 4,9 obj.
Do chwili obecnej poprzednie piwo nie zostało wycofane z produkcji a jedynie uruchomiona produkcja piwa o wyższych parametrów.
Zmieniono.Comment
-
Cytat: Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika motonita2002
Ciechan Wyborne
Ekstrakt 12,1 % wag (bez zmian)
Alkohol 6,0% (było 6,2 %)
Warka do 29.01.2012r.
Zmieniono.Comment
Comment