Szczun - zawartość alkoholu : 8,1 % obj.
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Browar na Jurze, [Pinta] [AleBrowar] B-Day : alk. 5 % obj., ekst. 13,1 % wag.Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Żabkowe "Wyborne" (Łomża) w obu wersjach zmieniło nazwę na "Zacne"."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Zmieniono.
Dodano.
Dzięki za zgłoszeniaComment
-
Krakauer Niefiltrowany
alk. 5 %"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Kiedy doczekamy się AIPA z Kormorana i Codera z Artezana. Piwka są juz od jakiegoś czasu na rynku. Z nowości PLAN-T i Dwa Smoki z Pracowni Piwa oraz Dymione z Browarmii.Last edited by VanPurRz; 2013-06-19, 14:15."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Comment
-
Zaraz będą
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kormoran AMERICAN IPA
Jako że już wyszedł i jest dostępny w sklepach to można się pokusić o uaktualnienie danych. Pozdrawiam.
P.S. Jako że nie posiadam przy sobie akurat butelki to nie podeślę danych, ale o ile dobrze pamiętam to ma 5.6%, ekstrakt nie jest podany.Comment
-
Kormoran AMERICAN IPA
E: 16.0
A: 6.0
IBU: 85 - szkoda, że tego parametru nie rejestrujemy...Last edited by Pendragon; 2013-07-06, 10:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment