Nie wiem, dlaczego klasyczny Żywiec Premium z białą etykietą (12,5% ekstr. 5,6% alk.) jest wpisany w Dzienniku Piwnym jako "Żywiec Full Light". Takich słów jak "full" i "light" na próżno szukać na jego etykiecie...
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Serdecznie chiałem podziękować za współpracę wszystkim użytkownikom, którzy angażowali się w tym temacie. Ja niestety z powodu braku czasu jestem zmuszony odpuscić.
Chętnych do prowadzenia tego działu proszę o zgłoszenie się do ARTa na PW. Jeśli zmiany prowadzi się na bieżąco to roboty jest na kwadrans co parę dni, a i filozofia żadna.
Pozdrawiam, PromilZeroTrzyComment
-
No masz. Kolejny.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Serdecznie chiałem podziękować za współpracę wszystkim użytkownikom, którzy angażowali się w tym temacie. Ja niestety z powodu braku czasu jestem zmuszony odpuscić.
Chętnych do prowadzenia tego działu proszę o zgłoszenie się do ARTa na PW. Jeśli zmiany prowadzi się na bieżąco to roboty jest na kwadrans co parę dni, a i filozofia żadna.
Pozdrawiam, PromilZeroTrzy
Musi to być przepisywane ręcznie? Nie można jakiegoś formularza dla ludzi zrobić (z co najwyżej ręczną akceptacją, żeby odrzucić troli)?Comment
-
Moszna. Z braku czasu nie powstał póki co.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
-
-
-
Tenczynek Lager
W DP nie ma jego parametrow.
A sa takie:
Ekstrakt 12.1% wag.
Alk. 5.2% obj.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
Comment