Van Pur - Karpackie: alkohol 4%, ekstraktu nie podano
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Leżajsk Pełne - ekstrakt 12, alkohol 5,5%
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pilsner Urquell - ekstrakt: 12% alkohol: 4,4%
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Browar Amber : Berg Premium - ekstrakt bez zmian 10,1% wag. , alkohol spadek z 5,5% obj. do 4,8% obj.
Comment
-
-
ID:1175
Głubczyce - Brzeg
Kruger
alk. 4,2% alk, ekstrakt 8,5% wag
piwo kupione w Biedronce w ChojnicachWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Bercik - Grybów ( sprostowanie )
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Obecne parametry:
alk. 4% obj.
ekst. 8% wag.
... i już nie pisze, że " pełne ".
Comment
-
-
Eire z Czarnkowa ma alkoholu 7%. Ekstraktu nie podano. Ma również od dłuższego czsu przydomek: Eire Ciemne, czego też na forum nie odnotowano. "To jest k... skandal." - Franz Mauer, "Psy"
Comment
-
-
Browar BOSS : Porter - ekstrakt bez zmian 18,1% wag. , alkohol spadek z 9,4% obj. do 8,5% obj.
Comment
-
-
Okocim: Piast Mocne - alk: 6,7 % reszty informacji brak.
Comment
-
-
Dojlidy Classic Jasne Pełne: Alk. 5% ekstrakt 10,5%
Comment
-
-
Kruger http://browar.biz/piwo.php?id=1175 jest teraz produkowany w Głubczycach a nie w Brzegu (w każdym razie tak mówi etykieta). Zmieniły się przy tym parametry. Ekstrakt obniżony z 10,1% do 8,5% a alkohol spadł z 5,5% do 4,2%.
Comment
-
-
Zlaty Hrad Strong; zawartość alkoholu: było 6,8%, jest 6,6%.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Piwo Gdańskie z Elbląga jest słabsze. Teraz 5,7% alk. Ekstrakt 12,5 Blg pozostał bez zmian.Last edited by Shlangbaum; 2005-09-07, 16:28.
Comment
-
-
uff nadrobione. mam nadzieję że nic nie przegapiłem.
dziękuję za śledzenie zmian- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment