We wrocławskim Spiżu pojawiło sie nowe piwo- Miodowe, ekstrakt zdaje sie że 12*, zdaje bo niestety dzis się skończyło więc widziałem je tylko na karcie ale kelner twierdził że ma teraz normalnie być i nie wie czemu dziś nie ma(?!)Trzeba to sprawdzić.
Miodowe w Spiżu
Collapse
X
-
Piłem je ostatnio ale nie wiem do tej pory pod jaki je browar wpisać. JAckson mówi, że to piwo jest z Katowic. Niewiedza barmana, o której mówisz też mogłaby na to wskazywać. -
Niewiedza barmana nie może być wskazówką. Zobacz, co było na temat Miodowego w Katowicach pisane:A może na piwko do Spiża w Katowicach ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
Posiadam na sprzedaż butelki wraz z etykietami piwa Kamionkowskiego z 2012 roku.
Jasne, miodowe i korzenne.
Chętnie się podzielę....1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-07-26, 13:21 -
-
Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....-
Channel: Małopolskie
-
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment