Zakupiłem piwo Golden Keg. Jest to puszka, same węgierskie napisy, z oznaczeń na kodzie kreksowym wynika, że wyprodukowane w Polsce. 3% alkoholu. Czy ktoś wie kto jest producentem tego piwa?
Z jakiego browaru?
Collapse
X
-
Czy ktoś coś wie na temat tego piwa?
Łebskie Original
Comment
-
-
Gdyby to piwo nazwano Łebski Zgred, to poszedłbym do sądu, że moje
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś coś wie na temat tego piwa?
Łebskie Original
http://www.lebanoclegi.pl/zdjecia/lebskiewpionie.jpgCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziLekko pasteryzowane...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Nie trochę a lekko w ciąży.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Łebskie jest równie paskudne jak ostatnio pite przeze mnie Lubuskie. To kolejna przesłanka wskazująca na Witnicę.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
piwo dostępne tylko w Łebie. kosztuje 4-4.50zł. Warzone w Browarze Witnica.pozdr
Comment
-
Comment