Marka czy fakty?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Galway Bay, Ostara
    e-prezes
    Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
    2023-02-16, 20:57
  • dadek
    Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
    dadek
    Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
    2022-09-22, 23:52
  • darekd
    Pardubický, Ze sklepa Hořká dvanáctka
    darekd
    Nowy produkt po zmianach własnościowych w Pardubicach.

Gorzka dwunastka z piwnicy (to nazwa)

https://www.pardubickypivovar.cz/#nase-piva

5% alk.

Aromat - słodowy, lekki chmiel i trochę ścierka; ten profil był mi znany przed zmianami niciekawy...
    2021-09-11, 16:10
  • abelincoln
    Dania, Esbjerg, Jyllandsgade 14d, Esbjerg Bryghus
    abelincoln
    O rzut beterem od głównego deptaka w podwórku znajduje się całkiem przyjemne miejsce, jak na to portowe i niezbyt ciekawe miasto. W środku postindustrialna atmosfera, do wyboru miejsca na zewnątrz oraz w środku. Na kranach własne wyroby (50 dkk za 0,4) oraz gościnne (60 dkk za 0,4). W drodze...
    2021-08-07, 20:27
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...