Panowie i Panie. Czemu piwo zmienia smak? dlaczego raz jest dobre a raz ma kwasny smak. Piana jest albo jej niema?
Pracowałem kiedyś w USA dla innego Budweisera(Anhauser Bush) i tam zasadę maja jedną- Piwo od wytworzenia do nalania nie może mieć więcej niz 0 stopni Celsjusza, dzięki czemu nie zmienia smaku. Robilismy testy typu podgrzanie(beer punish) butelki potem schłodzenie, porównując z tym cały czas chłodnym..oczywiście na korzyść tego chłodnego.
Macie swoje opinie to zapraszam
Pracowałem kiedyś w USA dla innego Budweisera(Anhauser Bush) i tam zasadę maja jedną- Piwo od wytworzenia do nalania nie może mieć więcej niz 0 stopni Celsjusza, dzięki czemu nie zmienia smaku. Robilismy testy typu podgrzanie(beer punish) butelki potem schłodzenie, porównując z tym cały czas chłodnym..oczywiście na korzyść tego chłodnego.
Macie swoje opinie to zapraszam
Comment