Dziennik Piwny - błąd przy wyborze opcji kolejne piwo takie samo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bucik
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.02
    • 51

Dziennik Piwny - błąd przy wyborze opcji kolejne piwo takie samo

Wiem, że to nie do końca w tym miejscu trzeba zgłaszać - ale nie znalazłem innego.

Czy zgłoszony został błąd w dzienniku piwnym polegający na tym, że jak wybieramy opcję "kolejne takie samo" i dodajemy kolejne piwo to nie przenosi się informacja o opakowaniu i miejscu zakupu z pierwszego, które dodaliśmy.
    Ja później wchodzę i to uzupełniam - ale patrząc na statystyki globalne to widać jak wiele wprowadzonych przez kolegów piw ma w tym miejscu informację b/d (bez danych).

Pozdrawiam
    G.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bucik
    Wiem, że to nie do końca w tym miejscu trzeba zgłaszać - ale nie znalazłem innego.
    A spójrz jaką nazwę nosi ostatni dział na forum.
    A tak... jesteś premium, wiec to będzie prawie na samym dole

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Related Topics

Collapse

• SielskieWzgorze
      Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
      SielskieWzgorze
      Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
      ...
      2024-02-19, 09:28
    • Javox
      Volfas Engelman, 1853 Pilsner
      Javox
      Myślałem, że to jest to samo piwo co Pilzeno ale obydwa piwa współistnieją na stronie browaru.
      W błąd może wprowadzać to, iż piwa mają tak samo po 4.7% alko.

https://volfasengelman.lt/en/categor...s-engelman-en/

Piana - na dłużej pełna warstewka....
      2024-02-17, 01:33
    • dadek
      Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
      dadek
      Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
      2025-01-29, 03:15
    • dadek
      Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
      dadek
      Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
      2025-01-28, 01:04
    • bastion
      Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
      bastion
      Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
      Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
      W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
      2023-12-28, 20:28
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...