Leżakowanie piw po terminie.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• LESNICZYy
    Żubr ratuje zagrożone gatunki .
    LESNICZYy
    Kompania piwowarska przekaże 1 milion złotych na ratowanie trzech gatunków zwierząt. Żubr jest także sponsorem Białowieskiego Parku Narodowego, jednak po raz pierwszy na taką skalę włącza się w ochronę gatunków w nim żyjących.
    https://noizz.pl/ekologia/zagrozone-gatunki-zwierzat-na-etykiecie...
    2019-08-16, 14:04
  • Czarny1975
    Bitter z puchy leżakowanie + nagazowanie
    Czarny1975
    Witam wszystkich forumowiczów,

Postanowiłem poprosić o kilka porad odnośnie leżakowania piwa. Skłoniło mnie do tego moim zdaniem słabo nagazowane piwo w butelkach. Ale po kolei...

Na swoją pierwszą warkę wybrałem brewkita Finlandia Bitter. Piwo zadałem do fermentora...
    2017-09-26, 08:30
  • ART
    2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
    ART
    trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
    Start
    2024-12-20
    Koniec
    2024-12-20
    Adres
    Opole malina
    2024-12-15, 23:21
  • dadek
    Quedlinburg, Blasiistraße 14, Lüdde Bräu
    dadek
    Quedlinburg to miasto wręcz zachwycające swa urodą. Piękna, w większości szachulcowa zabudowa, z niejednokrotnie nieco przekrzywionymi kolorowymi domkami, tworzy niesamowity klimat tego miejsca, a spacer wąskimi brukowanymi uliczkami to prawdziwa przyjemność. Całokształtu dopełnia królujący...
    2019-07-07, 22:58
  • darekd
    ? [Gryfus], Portowiec
    darekd
    Porter Bałtycki,
    21% ekstr.
    7,7% alk.

Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
    Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
    Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...
    2025-01-10, 02:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...