Browar: nieznany
Nazwa: Mazurskie extra full
Gatunek: Lager
Ekstrakt: 11.9% wagi
Alkohol: 6% objętości
Kod kreskowy: 5907766491347
Browar:nieznany
Nazwa: Podlaskie extra full
Gatunek: Lager
Ekstrakt: 11.9% wagi
Alkohol: 6% objętości
Kod kreskowy: 5907766491354
Piwa są dostępne w sieci Arhelan.
Największą polewę miałem z poezji zamieszczonej na kontretykiecie, jeśli chcecie i jeśli zezwolą na to adminowie, to zamieszczę zdjęcie. Też się pośmiejecie...
Trop prowadzi do Połczyna Zdrój.
Butelka, etykiety i kod kreskowy zbliżony do piwa Gnieźnieńskiego (Ciemnego/Extra Full) wyprodukowanego dla Browaru Niechanowo. Tam także nie było podanego producenta.
Nowe piwo z Browaru Witnica-BŁĘKITNE STARGARDZKIE (jasne/niepasteryzowane).
Browar Witnica został sponsorem KLUBU PIŁKARSKIEGO BŁĘKITNI STARGARD.
Piwo już dostępne w sprzedarzy w wybranych sklepach monopolowych w Stargardzie.
'Sprzedarzy'-dobrze było! SPRZEDARNIK-sprzedawca ; SPRZEDARZNIA-sklep...inne przydatne słowa: metal to 'kowand' ; tytuł to 'nasłów' ; muzyka-'gądba' ; piwnica-'sklep' ; cukier-'słodkór' ; kufel piwny-'krążtok'... sprzedaży-'sprzedarzy' ; browar-'piwowar' ; browarnik-'piwowarnik'...itd...itp... Bądź elastyczny,a litość w świecie zwierząt,a tym bardziej w świecie ludzi nie istnieje.
Podczas ostatniej, pospiesznej wizyty w Piw-Pawiu nalano mi w PET-a piwo (ciemne, a jakże!) o nazwie "Ciemna Noc", ponoć z Pivovarii... Ktokolwiek słyszał...?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Podczas ostatniej, pospiesznej wizyty w Piw-Pawiu nalano mi w PET-a piwo (ciemne, a jakże!) o nazwie "Ciemna Noc", ponoć z Pivovarii... Ktokolwiek słyszał...?
Comment