A różny sposób zapisania/wyróżnienia Pint w DP to jakiś plan czy przypadek?
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jest to zamierzony plan zapisywania piw kontraktowych. Starych niestety nie mogę edytować, a Viva La Wita - no cóż, spieszyłem się do Wrocławia i zapomniałem o własnych zasadach
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zagłoba dodany.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
3 "nowości" z Czarnkowa :
Gniewosz Limonka (alk. 4,2%, ekstr. 12,1%)
Gniewosz Wiśnia (alk. 4,2%, ekstr. 12,1%)
Gniewosz Grejpfrut (alk. 4,2%, ekstr. 12,1%)
No comments...Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
Sądząc po wyborze sztucznych aromatów oraz wysokości alkoholu, to są to klony Lubuskich.
Co prawda grejfrutowego chyba nie było, ale co to za problem.
Do tego chyba nowy kształt butelki?Last edited by Pendragon; 2012-05-21, 13:55.
-
A co muszą ją dopiero wykuć
-
Krajan (tak podejrzewam gdyż tylko on robi ciemne piwo dla Dionizosa, nie podejrzewam Koźlaka z Gościszewa) - Siekierezada Ciemne, alk 6.0%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Browar Głubczyce
Grillowe Mocne
6,2 % alk. ,Extr. - b.d.
puszka 500ml
kod 5902325000428Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
-
Jest tu ktoś na forum, który ma wieści wprost z browaru, więc poczekam z dodaniem na jego zdanie w tej sprawie.
Comment