Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2014-08-06, 07:40."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
-
-
B: Połczyn-Zdrój
N: Szlacheckie Mocne
E: ?
A: 7 %
Styl: jasne mocne?
Kod kredkowy:5 907766 491033
Kod puszki: 09.07.2015/1.2
Comment
-
-
B: Podgórz
N: Siostra Bożenka
E: 15%
A: 6%
AIPAPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziB: Fuhrmann [Polonea]
N: Polonea 6,2 %
E: ?
A: 6,2 %
Comment
-
-
browar: Jan Olbracht Rzemieślniczy
nazwa piwa: Pomarańczarnie Króla
ekstrakt: 12,5*
alkohol: 5,6%
kod kreskowy: 5904730284134
gatunek: WitbierOstatnia zmiana dokonana przez Holy-Grail; 2014-08-09, 13:22.
Comment
-
-
browar: Widawa [Solipiwko]
nazwa piwa: Młócka czyli RosAnke
ekstrakt: 11,6*
alkohol: 4,7%
kod kreskowy: -
gatunek: red ale?Ostatnia zmiana dokonana przez Holy-Grail; 2014-08-09, 18:14.
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.
To nie działa tak,...-
Channel: Sprawy techniczne
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć.
Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...
Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...-
Channel: Przy piwie
-
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment