Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by wrednyhawran; 2012-06-05, 21:49.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon -
Warka przecież może być z Żywca. Nadal będzie prawdziwa
Jest też możliwość, że linię D przenieśli do Warki, ale póki nie będzie takiego info, to piwa z D lądują w Żywcu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Połczyn Zdrój
1. Starovar Tequila, alk 4,5% - 8595224300064
2. Starovar Raspberry, alk 4,5% - 8595224300323Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Po dodaniu do bazy dodam fotki tych trzech piw.Comment
-
Widawa - Marzanna (marcowe)
12.5* / 5,0%
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nowości KP
Pod marką Książęce:
Czerwony Lager Alk. 4,9% obj. 11,6% wag.
Ciemne Łagodne Alk. 4,1% obj. 11,9% wag.
Złote Pszeniczne Alk. 4,9% obj. 12% wag.
Będzie premiumowo, za to bardzo fajna akcja marketingowa, gadżety min. specjalne szkło do każdego z piw.Comment
-
Tzn jak? Książęce Ciemne Łagodne itd?
Teraz pozostaje jeszcze kwestia z którego to browaru będzie wychodzić. Jak już wyjdzie, to czekam na info o kodzie.Last edited by Pendragon; 2012-06-13, 08:15.
-
Comment
-
browar: brak info, podali tylko adres w Tarnowie Podgórnym
nazwa piwa: Argus Naturalnie Mętny
ekstrakt (jeśli jest podany): brak info, za to podali, że zawiera słód pszeniczny (40 proc) alkohol: 5,7%
kod kreskowy: 20422776
widziałem, że jest też Argus Miodowy, ale nie zakupiłem, więc dokładnego info nie podamComment
-
Comment
-
A skąd wiesz, że Rakszawa?
-
Ale inni twierdzą, że to Łomża, a jeszcze inni że Brok albo JędrzejówLast edited by Pendragon; 2012-06-14, 18:18.
Comment