A jakie to były kapsle? Bo moje piwa (miodowe i niefiltrowane) były zamknięte najzwyklejszymi złotymi kapslami.
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
W sumie to Van Pur nie musi się ograniczać do jednego browaru.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Ten z niefiltrowanego ładny Ciekawe dlaczego do sklepów ich jeszcze nie dali.
Comment
-
-
A co z Maestro?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedziAle na tym pierwszym jest napisane Niepasteryzowany, a nie Niefiltrowany...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA co z Maestro?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziChyba Maestic? On ma złoty kapsel zakryty złotkiem.
Comment
-
-
Przecież ten Argus Niefiltrowany jest warzony w Łomży. Argus Niefiltrowany i Łomża Niefiltrowana jest tym samym piwem. Posiadają identyczne parametry, o smaku już nie wspomnę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziOj nie zgodzę się. Tak się złożyło, że wypiłem dziś jeden po drugim - (...)...
Ps. Proponuję tobie raz jeszcze spróbować tych "piw".
Comment
-
Comment