A jakie to były kapsle? Bo moje piwa (miodowe i niefiltrowane) były zamknięte najzwyklejszymi złotymi kapslami.
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
W sumie to Van Pur nie musi się ograniczać do jednego browaru.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Ten z niefiltrowanego ładny Ciekawe dlaczego do sklepów ich jeszcze nie dali.Comment
-
A co z Maestro?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
-
Przecież ten Argus Niefiltrowany jest warzony w Łomży. Argus Niefiltrowany i Łomża Niefiltrowana jest tym samym piwem. Posiadają identyczne parametry, o smaku już nie wspomnę.Comment
-
Oj nie zgodzę się. Tak się złożyło, że wypiłem dziś jeden po drugim - najpierw Argusa a potem Łomżę. To na 100 procent nie jest to samo piwo, zupełnie inny smak, zapach, kolor, wszystko...Comment
-
Comment
-
Gdzie jest warzone, czy w Łomży czy gdzie indziej - nie mam pojęcia. Ale smakują inaczej. Co do ponownego próbowania - to samo mogę zaproponować TobieComment
Comment