Ponieważ cały czas funkcjonuje jeszcze na rynku pierwszy Call me Simon (imperial irish red ale) proponuję odróżnić to piwo w nazwie np. Call me Simon 2015, albo Call me Simon II.
Też tak myślę, napisałem samo Call me Simon bo tak jest na etykiecie ale można by dodać do nazwy 2015. Chociaż pierwszy Simon chyba już nie będzie warzony, na Ratebeer jest oznaczony jako 'retired'.
Browar: Wąsosz
Piwo: Toruńskie Piernikowe Jasne
A. 6,5%
E. 15,1%
Kod kreskowy: 5904730014465
Piwo smakowe, pasteryzowane, niefiltrowane
Etykieta w Kolekcjonerstwie:
Wydaje mi się, że vanpurowy będzie miał jednak typowo vanpurowe kody - datę i poniżej kod z literką L. Tak jak biedronkowe vipo-fasbergo-kenigery mogą być z Van Pura, Łodzi i Głubczyc, tak domyślam się, że i to może być z różnych miejsc - zobacz też dół postu 2392.
Wprowadzanie piw jest dobijające dla prowadzących dziennik - ja już co najmniej kilkunastu piw nie wprowadziłem, bo ich nie było długo, a potem się to rozmywa..
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment