Na pewno, ale sądzę, że w tym przypadku pewna prawidłowość może być. Tym bardziej, że dokładnie te same cechy, cechy zodiakowe, że się tak wyrażę, ma Bearnard Extra Strong uwarzony tamże, na którego kontrze podano uczciwie, że wyprodukowano je dla Dionizos Radom. Macałem dziś obydwu "zuchów"...
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020 -
Ale tu chodzi by wymacać je najpierw językiem, następnie żołądkiem, a potem nerkami
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pendragon, dodaj te 2 Dionizosy do Zodiaka, maja podobne zametnienie co niektóre z tego browaru, a których nie mają inne kontraktowe browary jak Krajan czy GościszewoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Zgłaszam
Browar Piwna
Pszeniczne Ciemne
12.8* / 5,6%
Wygląda na minimalnie zmienionego Alta.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
AleBrowar Sweet Cow - Milk Stout
Ekstr. 12 Plato
Alk 5%
Premiera 25.08.12r.Last edited by wrednyhawran; 2012-08-14, 17:50.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
No dobra, mam dość czytania o piwach śledziowych czy innych pomelowych. Potem trzeba się przedzierać przez dyskusje o wszystkim i niczym.
Stary temat zostawiam do dyskutowania, w tym proszę skupić się wyłącznie na samym zgłoszeniu, wg schematu:
browar: ....
nazwa piwa: ....
ekstrakt (jeśli jest podany): xx.x*
alkohol: xx.x%
kod kreskowy: ....
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): ....
Dziękuję za zrozumienieKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
To jak z tymi kotami jest? Wszystkie z Krajana?Last edited by Pendragon; 2012-08-14, 21:40.
-
Biały Kot Krajan, Radomskie Jubileuszowe stawiam na Zodiak (jest w butelce zwrotnej a takich w Krajanie nie ma)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Został jeszcze Rudy Kot
-
Comment