Co da takie zgłaszanie? Kilka razy z miesiąc temu zgłaszałem dodanie nowego kraju w Afryce i co? Dupa. Jak nie było tak nie ma. Jeśli tak ma działać moderacja na forum, na zgłoszenia użytkowników to odechciewa się już zgłaszać cokolwiek.
Działy dodaję raz na jakiś czas i nie robię tego na zapas. Jak się pojawią jakieś tematy w PK z nowym krajem to po jakimś czasie uzupełniam to. Daruj sobie te dupy bo wiesz o tym.
Działy dodaję raz na jakiś czas i nie robię tego na zapas. Jak się pojawią jakieś tematy w PK z nowym krajem to po jakimś czasie uzupełniam to. Daruj sobie te dupy bo wiesz o tym.
Arcie, ja wszystko rozumiem, ale też kilka miesięcy temu zgłaszałem fakt, że w Nepalu nie ma żadnych tematów mimo, że tam są, kilka miesięcy temu, do tej pory nic się nie zmieniło. Nie dziw się nie tylko mnie ale i innym użytkownikom, że czekanie na reakcję powoduje zgrzyt zębów.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment