Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar: PG4
Nazwa: Schwarzbier
Ekstrakt: nn
Alkohol: nn
Styl: Schwarzbier
Nikt z przypiekanej na ogniu obsługi nie znał parametrów
Browar: PG4
Nazwa: APA
Ekstrakt: 14,7
Alkohol: 5,4%
Styl: ipa
Na tablicy stoi: APA ale zdaniem kelnera i moim raczej ipaComment
-
Z całym szacunkiem, ale co ma się wyjaśnić? Wyłożyłem całą sprawę tu. W świetle prawa jest jeden podmiot i on płaci podatki. W sensie prawnym nie ma browaru Dwie Wieże, jest browar Bagry i spółka, która nim zarządza. Tam jest jeden browar i taki jest stan faktyczny. Nic więcej się nie wyjaśni, bo nikomu poza nami na tym nie zależy. Na mój post na FB nikt z browaru Bagry nie odpowiedział.
Jeśli masz pomysł jak wprowadzić, pod jaką nazwą uproszczoną, pod jakim adresem i danymi kontaktowymi ten czy inny podmiot - napisz wprost jak proponujesz to ogarnąć. Tak samo napisz też jak mają wyglądać nazwy piw, które są obecne w systemie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ale ja już to podałem. Pytanie czy takie rozwiązanie Ci pasuje? Skoro browar posługuje się dwiema nazwami to niech ma dwie (po slaszu druga). I tak widzę już jest w systemie.
Nazwy BDW są odstylowe, a Bagry mają nazwy własne. Tak jak podałem w tym wątku. Jedyny problem jaki widzę to mail i telefon czy strona WWW. Mogą być różne.Last edited by e-prezes; 2017-12-01, 10:20.Comment
-
Bagry: tel.: 507 896 264, mail: kontakt@browarbagry.pl, WWW: browarbagry.pl
Dwie Wieże: tel.: 720 820 518, mail: browarbdw@gmail.com, WWW: browardwiewieze.business.site
Adres obu: Pułkownika Stanisława Dąbka 8, KrakówComment
-
browar: Staropolski
nazwa piwa: [BestBir] Piwo z sokiem - Czekolada z pomarańczą
alkohol: 4,7%
gatunek: ciemne, z dodatkiem syropu
nazwa piwa: [BestBir] Piwo z sokiem - Piernik ze śliwką
gatunek: ciemne, karmelowe, z dodatkiem syropuComment
-
nazwa piwa: [BestBir] Piwo z sokiem - Czekolada z pomarańczą
gatunek: ciemne, z dodatkiem syropu
nazwa piwa: [BestBir] Piwo z sokiem - Piernik ze śliwką
gatunek: ciemne, karmelowe, z dodatkiem syropu
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu TapatalkaComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Kiedy zostaną dodane pozostałe nowego browaru w Krakowie?
Poza tym:
Browarnia Muczne
Zakapior Bieszczadzki
? blg
? % alk.
alt
Browarnia Muczne
Jeleniowate Dzikie
? blg
? % alk.
pils
Browarnia Muczne
Zakapior Muczański
? blg
? % alk.
IPA
poza tym:
Pszeniczne Ciemne i Miodowe. Sam browar już zgłaszałem.Last edited by e-prezes; 2017-12-04, 20:32.Comment
Comment