Ja i Mafar zgłaszaliśmy przez "Zgłaszanie błędów i propozycji". Czyli tamten moduł nie działa?
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Muczne
Browarnia Muczne zgłoszone 03-12-2017 11:34 przez e-prezes jako Sprawy do wykonania: Status Nie potwierdzono Nie przydzielone.
Złotnicki (zmiana nazwy)
Browary / Złotnicki (id: 764) - zgłoszone 23-11-2017 15:26 przez e-prezes Dodanie nowego zasobu (browaru, piwa, etc.): Status: Nie potwierdzono Nie przydzielone
Browary - Nowy Browar Grudziądz zgłoszone (ostatni raz) 14-11-2017 14:46 przez Mafar
Aktualizacja danych: Status - Nie potwierdzono Nie przydzielone
Pierwsze miało miejsce:
Browary - Nowy zgłoszone 07-11-2017 15:12 przez Mafar Blad jezykowy: Status: Nie potwierdzono Nie przydzielone
Na moje zgłoszenie id 943 czy mod/admin tam zagląda. Dziś jest status "Dziala zgodnie z przeznaczeniem" ART
Czyżby?Comment
-
Zarzecze, [Wrężel] Miś Wojtek Red Ale z dębiną macerowaną miodem
14% ekstr.
5,4% alk.
Smakowało mi
Zgłaszam, że w związku z tym powinno się wstawić "uszczegółowioną" nazwę w tym wątku dla rozeznania:
Comment
-
Browar: Gloger
Nazwa: STARY LAMUS
Ekstrakt: 15,0 % wag.
Alkohol: 5,6 % obj.
Styl: BLACK AIPA
Nazwa piwa powtarza się, ale styl i parametry są inne. Poprzednio był stout.Comment
-
Zarzecze, [Wrężel] Miś Wojtek Red Ale z dębiną macerowaną miodem
14% ekstr.
5,4% alk.
Smakowało mi
Zgłaszam, że w związku z tym powinno się wstawić "uszczegółowioną" nazwę w tym wątku dla rozeznania:
https://www.browar.biz/forum/showthr...%C4%99%C5%BCel
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu TapatalkaComment
-
Browar: Łąkomin
Nazwa: Orzełek
Ekstrakt: 11,5 % wag.
Alkohol: 5,0 % obj.
Styl: Polskie AleGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Browar: Ukiel
Nazwa: West Coast IPA
Ekstrakt: 16,5% wag
Alkohol: 6,4%
Nazwa: Pszeniczne
Ekstrakt: 12,5% wag
Alkohol: 5%
Styl: Hefe-weizen
Nazwa: Dry Stout
Ekstrakt: 14% wag
Nazwa: Pils
Ekstrakt: 12,5% wag
Alkohol: 4,4%
cheersComment
-
-
To zgłoś w tym temacie:
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=123831
Browar: Beer Bros
Nazwa: [Dziki Wschód] King Kong
Ekstrakt: 16% wag
Alkohol: 6,5%
Milk Stout
Browar: Beer Bros
Nazwa: [Dziki Wschód] E.Tea
Ekstrakt: 12% wag
Tea APAComment
-
Co by nikt nie doznał rozwolnienia w niedzielę uzupełniłem bazę o browary Ukiel, Muczne, Rzeszów, Suwałki.Last edited by ART; 2017-12-10, 15:03.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment