Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon -
Ależ dodam, ale jutro. Dzisiaj już nie mam siły, bom chory i mógłbym narobić błędów. Dzisiaj tylko przygotowałem sobie listę - mój pomocnik.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Browar: Stara Zajezdnia Kraków by DeSilva (31-060 Kraków, ul. Wawrzyńca 12)
Piwo: Jasne
Alk. od 4,5 %
Piwo: Ciemne
Alk. od 6 %
Dane z ulotki reklamowej ("Zawartość alkoholu w naszym jasnym piwie zaczyna się od 4,5 %, natomiast w piwie ciemnym od 6 %"). Piwa są dostępne w browarze, piłem wczoraj.Comment
-
A cenowo jak wypadają po niedzielnej promocji?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Przystępuję do aktualizacji...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To od razu dodaj nowe piwo z MajEra - Alt. Właśnie trwa odbicie beczki; niestety nie ma mnie na imprezie.
Zdjęcie z fanpage'a MajEra: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...85601543_n.jpg
Paremetrów nie znam, może coś dojrzycie na tej fotceLast edited by WojciechT; 2013-03-19, 21:17.Comment
-
Comment
-
Ja takim wynalazkom z guana daję banaCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
To od razu dodaj nowe piwo z MajEra - Alt. Właśnie trwa odbicie beczki; niestety nie ma mnie na imprezie.
Zdjęcie z fanpage'a MajEra: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...85601543_n.jpg
Paremetrów nie znam, może coś dojrzycie na tej fotce
Zgodnie z etykietą:
Alkohol: 5,3%
Ekstrakt: 13,5%Comment
-
-
Podajcie parametry piw z chorzowskiego Redena.
Comment