Tak. Taką dostałem informację w Piwiarni Częstochowa.
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Taką informację dostała Piwiarnia od hurtownika"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Chłopaki z "browaru" Łebskiego szaleją. Wczoraj w gdańskiej Żabce natknąłem się na jeszcze nierozpakowane 2 zgrzewki Lubuskiego alias... Gdańskie. Ponieważ wiem gdzie jest jest produkowane, to nie zbojkotowałem i kupiłem 1 butelkę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gdańskie? Czy ta nazwa nie jest aby...zastrzeżona?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Też o tym myślałem. Jeśli wdepnęli na minę, to cóż...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie ma, bo do tej pory to piwo funkcjonowało jako Irlandzkie Mocne.
-
Krajan, jest już Kujawskie Mocne z parametrami 14,1% alk 7%, mam Kujawskie z parametrami 14.1% alk 6%, czy traktować to jako to samo piwo czy jako inne?
Jeśli inne to proszę o dodanieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
-
Pisałem do ARTa już dawno temu w tej sprawie. I nic.Last edited by Pendragon; 2013-04-21, 15:51.
-
Comment
Comment