Twój nacisk wywarłby na nim większe wrażenie
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Z powodu dwóch wyjazdów nie będę aktualizował bazy piw do połowy maja - do powrotu z Wrocławia.
Jeżeli jakiegoś piwa brakuje to szybko zgłaszajcie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To pododawaj zapowiedziane premiery z wyprzedzeniem, będziesz miał mniej roboty w majuLast edited by wrednyhawran; 2013-04-23, 10:28.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Promil poprawi i po sprawieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
To mi je wypiszcie. Mam mało czasu, a dużo innej roboty na głowie. Będzie lista, to dodam wieczorem dziś albo jutro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPisałem do ARTa już dawno temu w tej sprawie. I nic.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziKrajan, jest już Kujawskie Mocne z parametrami 14,1% alk 7%, mam Kujawskie z parametrami 14.1% alk 6%, czy traktować to jako to samo piwo czy jako inne?
Jeśli inne to proszę o dodanie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZ powodu dwóch wyjazdów nie będę aktualizował bazy piw do połowy maja - do powrotu z Wrocławia.
Jeżeli jakiegoś piwa brakuje to szybko zgłaszajcie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
A ja widzę na stronie Krajana Kujawskie (zwykłe) o parametrach 11.5 / 5.5. I jest to nowa etykieta. I co teraz?
Becik, bez fotki nie uwierzęLast edited by Pendragon; 2013-04-24, 21:24.
Comment
-
-
No to piwka dodane. W przypadku Wrzosu uznałem, że być może obie strony mają rację. Pijcie i oceniajcie.
A co do Krajana, to proponuję napisać do nich, może coś wyjaśnią.Last edited by Pendragon; 2013-04-24, 21:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA ja widzę na stronie Krajana Kujawskie (zwykłe) o parametrach 11.5 / 5.5. I jest to nowa etykieta. I co teraz?
Becik, bez fotki nie uwierzę
dzięki za dodanieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to piwka dodane. W przypadku Wrzosu uznałem, że być może obie strony mają rację. Pijcie i oceniajcie.
(...).
Comment
-
Comment