No dobra, wróciłem po 12 dniach wyprawy po knajpach i browarach Małopolski, Słowacji i Węgier, ale nie myślcie, że już zaraz dzisiaj dodam te nowe piwa
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
wszyscy ważni już pili(kopyr) a piwa nadal nie ma na forumLast edited by dlugas; 2013-05-07, 12:00.Comment
-
Comment
-
Haust, Ox Bile, IIPA, 20Blg, 8,6%, 104IBUMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Dobra, biorę się za dodawanie nowych piw, więc nie zakładajcie nowych tematów, bo się zrobi burdel. Jest tego trochę, chwilę to potrwa.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dodane. Jeśli coś jeszcze, to apelujcie.
Będzie jeszcze Hey Now, ale to dopiero gdy ART doda Pracownię Piwa.Last edited by Pendragon; 2013-05-08, 10:05.
-
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Browar Rynek
Rynek 14,
47-400 Racibórz
tel. 32 415 84 84
www brak (jest facebook)
email ?
-
Jakiś nowy kontrakt w stylu Jako? Siedzibę ma w Warszawie.
Znalazłem nawet jego wygląd (na dole):
Last edited by Pendragon; 2013-05-09, 15:09.
-
Leją tego tego hetmana na festynach rycerskich itp.
Zastanawiałem się ostatnio czy nie spróbować, ale pogoda była marna, nazwy nie kojarzyłem, więc spasowałem.
Skoro sami piszą, żeProjekt graficzny powstał w zawrotnym tempie, aby trafić na półki jeszcze przed sezonem.
Stawiam na typowy produkt festynowo-kiermaszowy.Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Comment