Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Czyli rozumiem że 100% użytkowników forum to po prostu wie...
Tylko ja nie wiem... no to już nie będzie 100%...
Dzięki...Comment
-
Zmiana nazw Arta.
Ale Reden Świętochłowice a ReCraft to ten sam browar tylko pod nowa nazwa. Na prawdę nie róbmy problemów bo pisze, że jest, a Ty drążysz dziurę i na sile chcesz zdublowania tylko dlatego, że browar zmienił nazwę i etykietę ale piwo i receptura została.
Chcesz pod nazwą ReCraft, napisz do Arta, ja dubli robił nie będę bo w dzienniku będą dwie nazwy Polska pszenica pod browarem ReCraft, tylko w nagłówku na forum będzie Reden. Ja zmieniać nazw nie mogę bo nie mam uprawnień admina.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu TapatalkaComment
-
-
W Bojanowie powrócili do warzenia Szwejka (nie jest to seria Bojan), etykiety też jakby sprzed co najmniej 20 lat.
Browar: Bojanowo
Nazwa: Szwejk Pils
Ekstrakt:?
Alkohol: 5%
Nazwa: Szwejk Černy (napisane z błędem ale tak jest na etykiecie)
Ekstrakt:?
Alkohol: 5%Comment
-
browar: Chmury
nazwa piwa: Nimbostratus
ekstrakt: 12,7*
alkohol: 5,7%
kod kreskowy: 5907222 326060
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): schwarzbierWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Marysia [Gentelman]
Zdradziecki Pocałunek
E. 24%
A. 10,8%
RISGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
BSK w kooperacji z Huta Piwa
30 na godzinę CITRA
13 blg
5,3 % alk.
American Pale Ale
BSK
Stolarska Double
15 blg
6 % alk.
Double American Golden Ale
BSK
Smocza Głowa Rocznik 2005 (nie jest to to piwo, bo tamto było uwarzone w Relakspolu)
13 blg
5 % alk.
American Amber AleLast edited by e-prezes; 2020-05-29, 18:16.Comment
Comment