Nasze nowe piwo marki WRCLW Helles Lagerbier, to kolejne podwyższenie poprzeczki w warzeniu piw w stylu lager. Ten styl zdecydowanie wystawia umiejętności piwowarów na ciężką próbę, będąc wyrafinowanym przykładem południowo-niemieckiego […]
Poznajcie nasze drugie wydanie piwa sezonowego przygotowane na styczeń i luty 2021 rok! Są one mocno inspirowane aktualną porą roku i stworzone po to, aby towarzyszyć Wam zarówno podczas śnieżnych […]
Nasze pierwsze sezonowe piwo na styczeń i luty to jednocześnie nasz… debiutancki czeski lager! Jeśli jesteście na bieżąco z warzonymi przez nas piwami kierunek ten nie powinien Was mocno zdziwić. […]
powiem Wam tak, zacząłem spisywać to co miałem na starej komórce w screenach i doszedłem do ok 200 piw i powiem Wam wymiękłem, to jest miesiąc dodawania, a tylko to jest ułamek tego co jeszcze się skrywa na tych screenach (a tylko patrzyłem na styczeń i grudzień i może o listopad zahaczyło w screenach), plus z nowej komórki kilka też już jest piw, których nie ma w bazie. Jak tak pomyśleć to może z 400-500 piw jest do dodania i to nie jest naciągane
ja się chyba poddaję w dodaniu tego bo tto jest nie do przerobienia. A jeszcze jak jest limit dodawania post za postem (jak poprzednio) to już w ogóle. I jak literówka wejdzie i nie masz możliwości dodania to umarł w butach
Pisząc właśnie poprzedni post, też przeszło mi przez myśl czy DP jeszcze będzie dalej się rozwijał i czy nastąpią w końcu poprawki. Czy jest sens dalej uzupełniać tą listę. Niektóre browary czekają prawie pół roku na dodanie.
Pisząc właśnie poprzedni post, też przeszło mi przez myśl czy DP jeszcze będzie dalej się rozwijał i czy nastąpią w końcu poprawki. Czy jest sens dalej uzupełniać tą listę. Niektóre browary czekają prawie pół roku na dodanie.
Co uniemożliwia prowadzenie dziennika. Zmieńmy go na taki który umożliwia sobie wpisywanie nowego piwa bo inaczej nic z tego nie będzie.
Perun
Trzy Diabły
Robust Porter Nitro
15%, 6,2%
Co uniemożliwia prowadzenie dziennika. Zmieńmy go na taki który umożliwia sobie wpisywanie nowego piwa bo inaczej nic z tego nie będzie.
Sam wpiszesz gatunek piwa , wielkość browaru itd ?
Musi być po staremu , ze do piwa wszystkie informacje są przypisane .
Jak nikt nie doda nowych piw i nowych browarów to już bydzie koniec tego forum .
Comment