Jeżeli nie będzie limitu czasu w dodawaniu postów, limitu znakow i możliwość edycji nazwy i browaru macierzystego w przypadku kontraktu i regularna pomoc to może to jakoś postawie na nogi ale na pewno nie sam. Screeny nadal robię z "nowościami"
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
PS. Czemu piszesz o robieniu *screenów* z nowościami - to nie było tak, że zakładałeś temat na podstawie tego, co było wpisane w tym wątku?Comment
-
Jeśli wprowadzenie nowego piwa to założenie nowego wątku i uzupełnienie... a zresztą, jakie to ma znaczenie, co trzeba zrobić. Pomogę!
PS. Czemu piszesz o robieniu *screenów* z nowościami - to nie było tak, że zakładałeś temat na podstawie tego, co było wpisane w tym wątku?
Jeżeli chodzi o screeny to wszystko co znalazlem na instagramie lub Facebooku to robię screena, bo tego nie ma w bazie lub nie zostało zgłoszone.
3/4 piw, które dodałem były właśnie z takiego zbioru, zanim ktoś zgłosił te piwa lub w ogóle nie zgłosił, ja do dawałem z tegoż screena.
Uwierz, że byłby dziennik uboższy, bo czasem wynalazłem jakieś starsze rzeczy, których nikt nie zgłaszał. Ot cała filozofia ze screenami.
A co do dodawania to troszkę bardziej skomplikowane niż założenie wątku👍 1Comment
-
B: Chmiele Nałęczowskie
P: Piwo Świętego Walentego
A: 4,0 %
E: 12,0
G: Pszeniczne
P: IPA Aromatyczna
A: 4,5 %
E: 12,0
P: Klasztorne Mocne
A: 6,0 %
E: 15,0
P: Jasne Goryczkowe
A: 4,4 %
E: 13,0
Comment
-
ReCraft
[Munkebo Mikrobryg] Alstaerk Strong Scotch Ale
E : b/d
A : 9,4 %Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment