Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZielone leciało z kranu? W sensie w którym miejscu był dodany barwnik.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziPiwo zielone było dostępne tylko w sobotę i to podobno tylko wieczorkiem. W niedzielę zaraz po otwarciu nie było dostępne. Podejrzewam więc, że było ono "uzielonione" w najpóżniejszym z możliwych momentów. Nie ździwiłbym się, gdyby to było po prostu jasne z sokiem.
Comment
-
-
Mam duże wątpliwości co do dodania tego Zielonego...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie dodawać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dajcie spokój, jakieś zielone wynalazki serwowane były w minioną sobotę w wielu miejscach, sam na coś takiego trafiłem w łódzkiej Bierhalle.
Oparłem się jednak wdziękom i zachętom kelnerki i wlałem w siebie dwa marcowe (mniam!).
To wszystko efekt uboczny różnych bajdurzeń i obietnic o "drugiej Irlandii"
Comment
-
-
Takie irlandzkie, zielone piwo bylo też serwowane w Warzelni Piwa w Bydgoszczy, z dodatkiem curacaoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
W sklepach pojawiło się takie coś jak Somersby Apple Beer Drink. Jedyne co tutaj wyczytałem to, że miało premierę na giełdzie w Krakowie. Niech ktoś mądrzejszy mi powie czy to jest produkowane u nas czy w Szwecji?
Puszka 0,5l, napisy polskie, "Dystrybutor: Carlsberg Polska", kod polski: 5900014004450, zaw. alk. 4,5%
Zdjęcia:
Mimo wszystko wydaje mi się, że nie jest to "nasze", ale może się mylę.
Cena: 4,20zł
Comment
-
-
Browar Kormoran - Olsztyńskie Alk. 5,2% ekstr. 12,5% Sądząc po parametrach to nowe piwo.
Podobno od dziś można znaleźć w sklepach.
Last edited by wrednyhawran; 2012-03-21, 19:26.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran Wyświetlenie odpowiedziBrowar Kormoran - Olsztyńskie Alk. 5,2% ekstr. 12,5% Sądząc po parametrach to nowe piwo.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piwa z Kormorana - Olsztyńskie i Ciemne - zgłosić zmianę parametrów, nie będą traktowane jako nowe piwa.
Pozostałe zgłoszone dodałem do bazy, z wyjątkiem Somersby Apple Beer Drink.Last edited by Pendragon; 2012-03-21, 21:05.
Comment
-
-
Lwówek, Koźlik, ekstr 14%, alk 6.2%
5905912650440Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Koźlik dodany. Malinowe jeszcze się nie ukazało?
Comment
-
-
to poproszę jeszcze Łomża, Niefiltrowane, alk 5.7%Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzito poproszę jeszcze Łomża, Niefiltrowane, alk 5.7%♪♫
♫
Comment
-
Comment