Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPuszka czy butelka?Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziPilsweiser Edycja Limitowana, niefiltrowane, niepasteryzowane, z naturalnych drożdży.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziPilsweiser Edycja Limitowana, niefiltrowane, niepasteryzowane, z naturalnych drożdży.
browar Grybów
ekstrakt 14%
alk 6,8%
butelka 500 ml
Sam nie wiem co tu jest nazwą piwa, a co dopiskiem na etykiecieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
W międzyczasie, Pilsweiser Strong Beer z Grybowa zmienił nazwę na Pilsweiser Strong Export. Ekstrakt uzupełniono o wartość 14Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment