Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by wpadzio; 2013-06-25, 22:10.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
5,7% Goolmana nie było do tej pory. Jest to niewątpliwie kopia Lubelskiego Pilsa; dla niepoznaki dali 0,1 % więcej.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Poker Extra Strong także z Głubczyc, aktualnie dostępny w Netto, w Polkowicach. Parametry i gatunek bez zmianVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PociungWidmo Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Żywiec
Nazwa piwa: Warka Radler o smaku jabłkowym
Gatunek: Aromatyzowane
Alkohol: 2%
Ekstrakt: ?
Kod kreskowy: 5902746641453
Kod browaru koncernowego: L3152616D0951
To ma być ta nowość, którą juz od dawna widzę w sklepach :PTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985 Wyświetlenie odpowiedziTo ma być ta nowość, którą juz od dawna widzę w sklepach :P
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA masz w bazie jabłkową Warkę z Żywca?Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Browar: Łódź
Nazwa piwa: Karlsquell Radler Lemon
Gatunek: Radler
Alkohol: 2,5%
Ekstrakt: ---
Kod kreskowy: 28004226
puszka aluminiowa
Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/
Comment
-
-
browar: Widawa [Kopyr&Widawa]
nazwa piwa:Rhino
ekstrakt (jeśli jest podany): 11.6*
alkohol: 4,5%
kod kreskowy:
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy):Amerikan Smoked Pale Ale"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra, oblicze zła(...)Wygrywa ten, którego karmię!!"
galeria spożytych piw
Najlepszy Sklep z piwem w Oleśnicy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Amber
nazwa piwa: Imperial Grand Porter Chilli
ekstrakt (jeśli jest podany): ?
alkohol: ?
kod kreskowy: ?
gatunek: Baltic Porter
alkohol 8%
kod kreskowy 5906591001523"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment