Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dyczkin, czemu nie dodałeś nowego Porteru Cieszyńskiego? tak jak pisałem na rynku są dwa różne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika evilcandie Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Ninkasi
nazwa: Frumante
ekstrakt: 11,6%
alkohol: 5,1%
styl: American Wheat
Nie znam kodu, wywaliłem etykietę.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNinkasi nie są robione w Polsce
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi
Cytat:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedzi
Nie wiem czy z Zodiaka jest, tak czy siak mam przed sobą wersję z Witnicy, której nie ma w DP. Proszę więc o dodanie
Browar: Witnica [Raduga]
Nazwa: Naked City
Styl: Belgian IPA
Na zdravi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziJamrozowa Polana
Orlickie Złote
ekstrakt 10,5
jasne lekkie
Pszeniczny Skarb Jamroza
ekstrakt 12,5
pszeniczne
Muflon Ciemny
ekstrakt 12,5
polotmave
Kaliber 5.6
ekstrakt 12,5
bursztynowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNowy Browar Szczecin:
Pils (12,5 blg)
Pszeniczne
Ciemne (13,5 blg)
Lager (12,5 blg)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Holy-Grail Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Wąsosz
nazwa piwa: [Kraftwerk] M16
ekstrakt: 15.0*
alkohol: 6.2%
kod kreskowy: 5904730014502
gatunek: IPA
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDyczkin, czemu nie dodałeś nowego Porteru Cieszyńskiego? tak jak pisałem na rynku są dwa różne.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAle Trzy Korony Puławy też są po staremu i nowe. Można to ujednolicić?
Jantar Ale?
Kiedyś zdaje się, że zgłaszałem do moderacjiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTe stare są jako Trzy Korony, a nowe Trzy Korony Puławy. Wliczając Trzy Korony NS to mamy już trzy browary- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Holy-Grail Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Bednary
nazwa piwa: Orange Machine
ekstrakt: 11.0*
alkohol: 4.0%
kod kreskowy: 5905279396074
gatunek: APA
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika levar Wyświetlenie odpowiedzibrowar: Wąsosz
nazwa piwa: Wąsosz malinowe
ekstrakt (jeśli jest podany): 12%
alkohol: 5.2%
kod kreskowy: 5904730014380
gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy): jasne smakoweVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Marcin, popraw się , na zdravi
(...)
Zamiast piwa Jasnego, Ciemnego i Pszenicznego, zgłaszałem piwo Pale Ale, Pszeniczne oraz American Amber Ale.
Comment
-
Comment