Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafalek21
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
-
Browar Kociewski (po tym gdy ART zaskoczy)
Kociewski Pils
e: 12*
a: 5%
Kociewski Lager
e: 12*
a: 5%
Bok Kociewski
e: 16*
a: 7%
Świąteczne
e: 12,5*
a: 5,5%
styl - zwykłe Weihnachts - jasne pełne, bez żadnych dodatków
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rafalek21 Wyświetlenie odpowiedziNa etykiecie i ratebeer widnieje Baba Yaga Brewing, ale to taki drobny szczegół.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBardzo niewielki szczególik Gdyby nie to, że to inny "browar".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziBrowar: Gryf [Baba Yaga]
Piwo: Wyrwidąb
Blg: 17
Alko: 7,2%
Styl: IPA
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziDrobny, nie drobny. Dla mnie Yaga i Jaga to jednak spora różnica. Zwłaszcza, że jedna spółkuje z Janem a druga z Gryfem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziNa etykiecie: Wyprodukowano dla Baba Yaga Brewing w browarze restauracyjnym Marysia
Biorąc pod uwagę informację z etykiety to Yaga pozostaje w związku z Marysią
Comment
-
-
Masz na puszce napisane "Browar Rakszawa"?
Comment
-
Comment