Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziA gdzie były?
Comment
-
-
Browar Łańcut
"Żytomierz" - Żytni Extra Stout
6,5% alk.; 17,0 blg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziArt, proszę zrozum, nie ma jeszcze piwa z nowo powstającego lubelskiego browaru. Sprzęt dotarł do nich niecąły miesiąc temu. Nie jest możliwością abyś pił od nich piwa. Gdzie instalacja, gdzie odbiory a co dopiero warzenie piwa. Wydawało mi się, że to wiesz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrowar Łańcut
"Żytomierz" - Żytni Extra Stout
6,5% alk.; 17,0 blg
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDzięki. Yaro74 rozumiem że nie możesz konkretnie odpowiedzieć. Mniejsza z tym, piwa były dobre, natomiast jako konsument zostałem jak zwykle wydymany, na nic lata rewolucji piwnej
Z informacji jakie zdobyłem i z porównania jaki browar ma Milk Stouta, Irish Red Ale i pszenicę o takich parametrach wyszło, że to browar ze Świętochłowic.Last edited by yaro74; 2017-05-04, 09:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziChyba mogę, chociaż to info pewne na 99%.
Z informacji jakie zdobyłem i z porównania jaki browar ma Milk Stouta, Irish Red Ale i pszenicę o takich parametrach wyszło, że to browar ze Świętochłowic.
Lublin to nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek, że browaru nie ma, a piwo jest.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Stara Komenda
Belgian Tripel
A.6,5%
E.?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNiechanowo
[Szał Piw] Szczun
19 blg
8,7% alk.
styl: brak info na etce.
Chyba uwarzone na początku tego roku (luty/marzec).
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment