Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziFuliano - nie śmieć
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=119955
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fuliano Wyświetlenie odpowiedziNo jak nie potrafią nazwać to co ja poradzę
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziMoże tu i tu
Obydwa browary mają linie do butelkowania?
PS.
To że są problemy z ustaleniem stanu rzeczy nie znaczy, że ma tych piw zabraknąć w bazie. Aby dodać gdziekolwiek w Szczyrzycu.Last edited by e-prezes; 2017-09-14, 16:42.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Gryfie jest rozlewaczka, ale etykieciarnia jest już poza browarem, w innej miejscowości. W Marysi głównie do beczek (kiedyś był tam rozlew na prostej rozlewaczce do krachlowanych butelek), a w Gryfie do butelek. Podczas ostatniej wizyty nie widziałem rozlewu w Marysi. Wg. mnie nie ma sensu utrzymywać dwu monobloków do rozlewu, a prosta karuzelka też zajmuje trochę miejsca, które teraz po zwiększeniu mocy warzelni zajmowała by miejsce na tanki. To co jest na etykietach to kompilacja możliwości dwu-browaru i czasowych obwarowań produkcji etykiet. Zatem obstawiam, że zależy to od partii piwa.
PS.
To że są problemy z ustaleniem stanu rzeczy nie znaczy, że ma tych piw zabraknąć w bazie. Aby dodać gdziekolwiek w Szczyrzycu.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
[QUOTE=kaczka116;1320887]Mam sie zdaje (...)/QUOTE]
A byłeś tam, czy tylko Ci się zdaje. Bo ja też wiele rzeczy biorę na "zdaje mi się", ale w tym temacie piszę o tym co widziałem w sierpniu 2016 roku i to co uważam za sensowne prowadząc firmę.
W temacie kontraktów w Gryfie (możliwie, że w Szczyrzycu) można się doktoryzować, bo ustalenie faktów jest z pogranicza poszukiwania złotego pociągu. Mnie to zwisa i powiewa, gdzie to umieście. Jak nie będzie i tak wstawię post a reszta mi lata...
Comment
-
Comment