Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Wagabunda i Brewicz brak w bazie
Art, oni wszystkie piwa robia w BeerLabie teraz
Bobroman, z tego co wiem to chyba tylko Kiwi Kiwi Kiwi z serii Pop Up jest robione w Wasoszu, bo to jedyne piwo, ktore powtarzaja o ile dobrze pamietam
CheersComment
-
To dodam kolejne piwa, z którymi będzie problem
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Bob Lager
Ekstrakt: 12%
Alkohol: 5,2%
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Pils Gnieźnieński
Ekstrakt: 14%
Alkohol: 5,6%
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Pszeniczne
Ekstrakt: 12,5%
Alkohol: 5,2%
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Owsiane
Ekstrakt: 12,5%
Alkohol: 5,6%
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Steve IPA
Ekstrakt: 15%
Alkohol: 6,3%
Browar: Dobry Browar
Nazwa: Czarna IPA
Ekstrakt: 14%
Alkohol: 5,9%Comment
-
Browar: Tyskie (?)
Piwo: Książęce Porter
E.: 20
A.: 8
Porter bałtycki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Browar: Słodowy Dwór
Nazwa: Zimorodek
Ekstrakt: 14% wagi
Alkohol: 5,2% objętości
Styl: Spicy Stout
Kod kreskowy: 5905669693158Comment
-
Browar: Wąsosz, [Deer Bear]
Nazwa: Baribal
Ekstrakt: 25% wagi
Alkohol: 11% objętości
Styl: Imperial Stout z przyprawami
Kod kreskowy: 5906395303342Comment
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.
To nie działa tak,...-
Channel: Sprawy techniczne
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć.
Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...
Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...-
Channel: Przy piwie
-
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment