Harpagan warzy w Gryfie i to piwo już jest i Przedpiekle BA również
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
A mi na stoisku powiedział, już nie pamiętam kto, że w Kamionce. Nawet specjalnie zapisałem.
A w dzienniku widzę Przedpiekle i Przedpiekle Red Wine aaaaaaa...... to właśnie red wine
A mi na stoisku powiedział, już nie pamiętam kto, że w Kamionce. Nawet specjalnie zapisałem.
A w dzienniku widzę Przedpiekle i Przedpiekle Red Wine aaaaaaa...... to właśnie red wine
To trzeba poprosić Arta o przeniesienie do Kamionki
Jeszcze dodam co do browaru Nook, nie jestem na 100% pewien czy wszystkie piwa są z Błonia, różne datowniki i różne opakowania (kartony) zapakowane. Postaram się dowiedzieć. Na jednym jest na pewno Błonie bo ma taki sam datownik jak Raduga
Na etykiecie napisano "Wyprodukowano na zlecenie Doctor Brew" ale linki do społecznościówek prowadzą do Browaru Kulturka. Spółka córka?
Odnośnie stylu: co prawda nazwa piwa sugeruje jakieś wheat ale, jednak w opisie jest mowa o goździkach i bananach...
Śmierdzi mi to klonem Doctor Brew Hans Weizen... Ale to tylko luźne skojarzenie.
Ech ci nasi kontraktowcy (nie wszyscy)...
Na etykiecie napisano "Wyprodukowano na zlecenie Doctor Brew" ale linki do społecznościówek prowadzą do Browaru Kulturka. Spółka córka?
Odnośnie stylu: co prawda nazwa piwa sugeruje jakieś wheat ale, jednak w opisie jest mowa o goździkach i bananach...
Śmierdzi mi to klonem Doctor Brew Hans Weizen... Ale to tylko luźne skojarzenie.
Ech ci nasi kontraktowcy (nie wszyscy)...
Jak doctory to na pewno Kościerzyna, tam robią te cholerne przeklejki i browary matka. A daj jak masz etykietę?
Cały widz polega na tym, że nie wszyscy mają piwo w ręku, gdy je zgłaszają. No chyba, że jest taki wymóg?! Sporo piw pojawia się tylko w formie beczkowej/petainerowej i informacja jest w tym wypadku szczątkowa.
Browar: Mazurski
Nazwa: Mazurskie American Pils
Ekstrakt: 10 BLG
Alkohol: 3,6% objętości
Styl: jak w nazwie, piwo dolnej fermentacji z chmielem Columbus
Kod kreskowy: 5906874812198
Comment