Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar: Niechanowo [Szałpiw]
Nazwa: Light
Ekstrakt: 9°Blg
Alkohol: 3,5%
Gatunek: Brett Ale
Browar: Niechanowo [Szałpiw]
Nazwa: Skromna jagoda
Ekstrakt: 13°Blg
Alkohol: 5,9%
Gatunek: Sour Ale z leśną jagodą
Browar: Niechanowo [Szałpiw]
Nazwa: Rubus Idaeus Maleficus
Ekstrakt: 13°Blg
Alkohol: 5,9%
Gatunek: Sour Ale z maliną
Browar: Perun
Nazwa: Duby Smalone
Ekstrakt: 13°Blg
Alkohol: 5,1%
Gatunek: Żytnie wędzone
Browar: Perun
Nazwa: Licho nie śpi
Ekstrakt: 13°Blg
Alkohol: 5,4%
Gatunek: Oatmeal Stout
Browar: Błonie [Raduga]
Nazwa: Mexican
Ekstrakt: 14°Blg
Alkohol: 5,7%
Gatunek: White IPA Tequila BAComment
-
Browar: Przełom
Nazwa: Leśny owoc
Ekstrakt: 12,5 BLG
Alkohol: 5,0 % obj.
Styl: GOSE z morelamiComment
-
Proszę o dodanie:
browar: Browar Chełmiński
nazwa piwa: Pils
ekstrakt (jeśli jest podany): 12,5
alkohol: 5%
browar: Browar Chełmiński
nazwa piwa: Lager
ekstrakt (jeśli jest podany): 12,5
alkohol: 5%
browar: Browar Chełmiński
nazwa piwa: APA
ekstrakt (jeśli jest podany): 12,5
alkohol: 5,6%
browar: Browar Chełmiński
nazwa piwa: Pszeniczne
ekstrakt (jeśli jest podany): 12,5
alkohol: 5,5%
browar: Browar Chełmiński
nazwa piwa: Milk stout
ekstrakt (jeśli jest podany): 14,5
alkohol: 4,9%Comment
-
Browar: Zarzecze
Nazwa: [Kingpin] Full Contact Sherry BA
Ekstrakt: 24,5°Blg
Alkohol: 10,5%
Styl: American Barley Wine Sherry Barrel Aged
Browar: Marysia
Nazwa: [Piwowarownia] Pożegnanie Korporacji Cocoa
Ekstrakt: 24°Blg
Alkohol: 10%
Styl: RISComment
-
Bastion
1. APA 3 Chmiele
A. 5,4%
E. 12,5%
APA
2. AIPA - 5 Chmieli
A. 6,6%
E.
AIPA
3. AIPA - Secret
A. 6,5%
E.
AIPA
InBrand
Strawberry Witbier
A. ?
E.?
Wit
Salio
Summer Ale
E.
A.
AleGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Browar: Marysia
Nazwa: [Komitet] Terra di Mezzo
Ekstrakt: 24,0°Blg
Alkohol: 10,2%
Styl: Smoked Russian Imperial Stout Jack Daniels Barrel Aged
Browar: Marysia
Nazwa: [Komitet] Strefa Mroku
Ekstrakt: 24,0°Blg
Alkohol: 10,4%
Styl: Russian Imperial StoutComment
-
Maltgarden Fireplace Chronicles
Browar: Maltgarden
Nazwa piwa: Fireplace Chronicles
Ekstrakt (jeśli jest podany): 25.00% wag.
Alkohol: 10,00%obj.
Kod kreskowy: 5907710943182
Gatunek (jeśli nie wynika on wprost z nazwy):Porter ImperialnyComment
Related Topics
Collapse
-
Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.
To nie działa tak,...-
Channel: Sprawy techniczne
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć.
Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...
Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...-
Channel: Przy piwie
-
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment