Jeżeli nie będzie limitu czasu w dodawaniu postów, limitu znakow i możliwość edycji nazwy i browaru macierzystego w przypadku kontraktu i regularna pomoc to może to jakoś postawie na nogi ale na pewno nie sam. Screeny nadal robię z "nowościami"
Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
PS. Czemu piszesz o robieniu *screenów* z nowościami - to nie było tak, że zakładałeś temat na podstawie tego, co było wpisane w tym wątku?Comment
-
Jeśli wprowadzenie nowego piwa to założenie nowego wątku i uzupełnienie... a zresztą, jakie to ma znaczenie, co trzeba zrobić. Pomogę!
PS. Czemu piszesz o robieniu *screenów* z nowościami - to nie było tak, że zakładałeś temat na podstawie tego, co było wpisane w tym wątku?
Jeżeli chodzi o screeny to wszystko co znalazlem na instagramie lub Facebooku to robię screena, bo tego nie ma w bazie lub nie zostało zgłoszone.
3/4 piw, które dodałem były właśnie z takiego zbioru, zanim ktoś zgłosił te piwa lub w ogóle nie zgłosił, ja do dawałem z tegoż screena.
Uwierz, że byłby dziennik uboższy, bo czasem wynalazłem jakieś starsze rzeczy, których nikt nie zgłaszał. Ot cała filozofia ze screenami.
A co do dodawania to troszkę bardziej skomplikowane niż założenie wątku👍 1Comment
-
B: Chmiele Nałęczowskie
P: Piwo Świętego Walentego
A: 4,0 %
E: 12,0
G: Pszeniczne
B: Chmiele Nałęczowskie
P: IPA Aromatyczna
A: 4,5 %
E: 12,0
B: Chmiele Nałęczowskie
P: Klasztorne Mocne
A: 6,0 %
E: 15,0
B: Chmiele Nałęczowskie
P: Jasne Goryczkowe
A: 4,4 %
E: 13,0
Comment
-
ReCraft
[Munkebo Mikrobryg] Alstaerk Strong Scotch Ale
E : b/d
A : 9,4 %Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.
To nie działa tak,...-
Channel: Sprawy techniczne
-
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć.
Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...
Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...-
Channel: Przy piwie
-
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment